Alleen maar kansen…

‘When it comes to luck, you make your own.’

Alweer een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven, maar wat kan ik nog vertellen nu ik het leven weer heb opgepakt? Ik merk de laatste tijd dat mijn verhaal meer bekendheid krijgt, van nieuwe Instragram volgers, DM’s en facebookberichten, tot mailtjes van bekendere platformen.

Woensdagmiddag kreeg ik een bericht via Facebook, terwijl mijn ogen over dit bericht gingen, zag ik de naam Hart van Nederland staan, vol verbazing las ik verder en vertelde ze dat ze een reportage wilden maken over herseninfarcten. Ze vroegen mijn nummer en al snel kreeg ik bericht terug dat ze later op de middag contact met me zouden opnemen.

In de middag hang ik de telefoon op en blijf vol verbazing achter. Ze willen mij interviewen voor in de uitzending en een artikel schrijven. Na heel wat vragen en mijn verhaal te hebben gedaan, is het tijd om een datum te prikken. Aankomende zaterdag, komt dat voor jou uit? vraagt de meneer aan de andere kant van de lijn. Zaterdag zal er dus een verslaggever met een cameraploeg bij mij voor de deur staan.

Opnieuw krijg ik een kans om mijn verhaal te doen en mijn positiviteit te delen! Wat doet dit me goed en wat geeft dit een kick. Ik voel me meer en meer gehoord.

Daarnaast staat er aankomende maandag nog een belangrijk gesprek op de planning. Hier wil ik nog niet teveel over kwijt, maar dit is nu het tweede gesprek en merk dat mijn enthousiasme met de dag groeit. Nog een kans om mijn verhaal te delen en om mijn boodschap over te brengen.

Wat kan ik nog vertellen, behalve dat ik mezelf weer aan het terug vinden ben en ontzettend trots ben.

Weer een mooi moment gehad om mijn verhaal te delen! Morgen of overmorgen om  te zien bij Hart van Nederland!

‘I think the harder you work, the more luck you have.’

李李

Advertentie

Eén opmerking over 'Alleen maar kansen…'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: