The next chapter

‘ You glow differently when you’re actually happy’

Zo daar ben ik weer na een tijdje. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd.

In mijn vorige blog vertelde ik jullie dat mijn canule litteken eindelijk zou worden hersteld. En wat ben ik blij met het resultaat. De ingreep was kort maar krachtig. Ik had ervoor gekozen om het onder plaatselijke verdoving te doen, aangezien ik slechte herinneringen heb aan narcose, wat je eigenlijk wel een trauma kan noemen. Hieronder zien jullie het resultaat waar ik mega blij mee ben.

En dan mijn school…zoals jullie weten was ik hard bezig met afstuderen als verpleegkundige. Afmaken waar ik aan ben begonnen, met een extra beetje doorzettingsvermogen. Op 29 juni, toevallig was ik thuis in Venlo met het hele gezin, kreeg ik een telefoontje van Gilde Opleidingen met de woorden: Je bent geslaagd! Nadat ik had opgehangen stroomde de tranen over mijn wangen, na 6 jaar vechten heb ik mijn doel behaald. Ik mag mezelf eindelijk verpleegkundige noemen! Op 13 juli was het dan zover, ik mocht mijn papiertje in ontvangt nemen. Een dag vol leuke dingen met het gezin en een klein feestje met de familie.

Daarbij kreeg ik ook nog op werk te horen dat ik een contract kreeg voor onbepaalde tijd, een kroon op mijn harde werk!

Ons huisje begint steeds meer als thuis te voelen. Ook in Someren voel ik mij meer dan thuis en merk ik dat ik echt op mijn plek ben. De rust doet mij goed, en voel me dan ook een stuk energieker. Terwijl ik deze blog typ, zitten we in de auto, op de terugweg van Delfzijl.  We zijn net gaan kijken bij ons nieuwe gezinslid, Loetje. Een ondeugende, nieuwsgierige Britse korthaar. Jordy en ik zijn door het dolle heen en waren op slag verliefd. 2 oktober mogen we Loetje ophalen en komt hij in een liefdevol huisje.

Zoals jullie kunnen lezen, gaat het met mij supergoed. Ik leef mijn leven weer als ieder ander, met hier een daar nog wat restschade, maar ach, daar kan ik mee leven. Want wie het ooit gedacht dat ik een eigen huisje zou hebben en een vaste baan als verpleegkundige.

Mede door alle lieve mensen om mij heen, begin ik weer de oude Anne te worden!

‘This chapter feels really good.’

Advertentie

4 gedachten over “The next chapter

 1. Proficiat Anne! Wat fijn om deze berichten te lezen.

  Ik wens je heel veel geluk in de toekomst voor jou en Jordy samen met Loetje!

  Grtz,

  Marion Stroeken

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Geliked door 1 persoon

 2. Dag Anne wat ben je toch n kanjer👍Het littekentje ziet er nu al mooi uit en dat gaat met de tijd nog veel mooier worden. Heel veel liede en geluk samen Jordy en jullie poezelige groetjes margriet

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: