Ik heb het geflikt!

‘I am stepping into the most successful decade of my life.’

Daar zit ik dan, thuis gekomen van mijn eerste avonddienst na 3 weken vakantie. Thuis, niet meer het huisje in het stedje van lol en plezeer, Venlo. Maar in mijn nieuwe thuis, in Someren.

Op 3 maart kregen Jordy & ik de sleutel van ons eigen plekje. Na 4 dagen van schilderen en de vloer leggen met alle lieve mensen om ons heen, konden we op maandag ons eerste nachtje in het huisje doorbrengen. Inmiddels zijn er nog genoeg klusjes te doen maar ik kan het eindelijk ‘thuis’ noemen.

En dan mijn studie, mijn opleiding verpleegkunde. Aan het begin van dit schooljaar, zei mijn mentor: je moet zoveel inhalen, ik denk dat je wel verlenging nodig hebt. Dit riep een oerkracht in mij naar boven. ‘Ik zal je eens laten zien wat ik kan’ ,dacht ik. En nu 3 maanden voordat ik alles ingeleverd moet hebben, hoef ik nog maar 1 opdracht. Van binnen lach ik dan ook regelmatig de mensen uit, die dachten dat dit me niet zou gaan lukken.

En nu, iets meer na 2 jaar na mijn grootste nachtmerrie, heb ik mijn eigen huisje en komt mijn diploma in zicht. Regelmatig geef ik mij dan ook een schouderklopje en denk ‘dat heb je maar mooi geflikt’. Ik durf nu wel te zeggen dat ik ongelooflijk trots ben op mezelf en alle lieve mensen om me heen. Zonder deze lieve mensen was ik nooit zover gekomen.

Jullie zullen de laatste maanden wel hebben gemerkt dat er weinig nieuwe blogs online komen. Ik heb het simpelweg gewoon te druk. Dit heeft mij dan ook, met veel pijn in mijn hart, doen besluiten dat ik veel minder ga bloggen. Ik deel natuurlijk mijn hoogtepunten nog wel met jullie. Ik kan nog geen afscheid nemen van mijn blog. Het is een belangrijk onderdeel geweest in mijn verwerkingsproces. En ik vind het schrijven nog veel te leuk.

Ik wil iedereen die mijn blogs leest of heeft gelezen dan ook vanuit het diepste van mijn hart bedanken. Bedankt voor jullie lieve berichten en jullie interesse in mijn leven. Ik ben dankbaar dat ik mijn weg met jullie heb mogen delen.

Wil je mij vaker volgen? Voeg me gerust toe op Facebook of volg mij op Instagram.

Houdoe en bedankt vanuit het Brabantse land!

‘You owe it to yourself to become everything you’ve ever dreamed of being.’

Advertentie

5 gedachten over “Ik heb het geflikt!

 1. Anne, wat geweldig! Met recht mag jij zeker zéér trots zijn op jezelf! Het is toch ongelooflijk wat jij voor elkaar gebokst hebt! Ga Genieten!
  Hartegroet♥️

  Like

 2. Ha Anne,
  Ik kan alleen maar SUPER!! zeggen, wat een prestatie.
  “Chapeau”
  Ga genieten samen van het leven.
  Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk ❤️🍀
  Groetjes Karin en Huub
  Buuren van Richard en Bianca

  Geliked door 1 persoon

 3. Anne, jij mag super trots zijn op jezelf! Ongelooflijk knap wat jij allemaal voor elkaar krijgt, ga lekker genieten in je nieuwe thuis en blijf trots op jezelf 🍀🍀

  Geliked door 1 persoon

 4. Hoi Anne, heb je blogs gemist en kwam je ook niet meer tegen bij MY’35 door Corona. Maar mooi om te lezen dat er in je leven zoveel is gebuerd in positieve zin! Heerlijk jullie eigen huis. Flink genieten. En die opleiding goed zo👏👏👏👏👏. Je hebt je ergste nachtmerrie omgezet in je allerbeste kunnen. Het heeft die leeuwin in je naar boven gehaald. Geniet en ga zo verder en we komen elkaar wel weer ergens tegen.😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: