Welcome dear future.

‘Then one day you least expect it, the great adventure finds you.’

Eindelijk is het rond, na anderhalf jaar van vallen en opstaan en vechten voor een toekomst, is het dan eindelijk zeker, ik ga afstuderen!

Begin juni heb ik een oproep geplaatst op social media omdat ik opzoek was naar een BBL plaats in de maatschappelijke zorg. Ik werd benaderd door iemand die heel veel interesse in mij had maar dan op verpleegtechnish vlak. Zij was opzoek naar iemand met veel doorzettingsvermogen en empathie. Eindelijk iemand die kansen in mij zag in plaats van beperkingen.

We hebben een kennismakingsgesprek gehad en waren vanuit beide kanten erg enthousiast! Ik zou Gilde Opleidingen aan gaan schrijven. Toch bleek dit alweer een dood spoor. Tot ik via via weer een ander contact persoon kreeg en zij gaf aan een plaatsingsadvies aan te vragen bij Gilde Opleidingen. Ik heb dezelfde middag meteen al m’n gegevens opgestuurd. Een paar dagen laten kreeg ik het bericht dat ik in leerjaar 4 mag starten!

Ik ben meteen iedereen gaan bellen en alles werd meteen in werking gezet. Alles is enorm snel gegaan en ik ben iedereen die me heeft geholpen dan ook vreselijk dankbaar en vooral Willeke, dat ze kansen in mij zag en mij een toekomst heeft gegeven!

In augustus begin ik bij Villa Casimir, een zorgvilla voor ouderen met dementie. Het is een compleet nieuwe villa, waardoor we op 17 augustus beginnen met het leren van het nieuwe team en de locatie maar ook scholingen. Op 14 september komen de eerste cliënten.

Ik heb er erg veel zin in en ben er helemaal klaar voor!

‘Be loyal to your future, not your past.’

Advertentie

2 gedachten over “Welcome dear future.

  1. Super Anne! Wat fijn det d’r altied meugelikhede zien en kanse, asse maar neet opguufs! Det siert dich en is un moeije kwaliteit!
    Mien motto is ; alles kump good maar soms deurt ut iets langer😊.
    Hiel vuul werkplezeer en succes gewins. Ut geit dich lökke!😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: