I’m back!

‘Self care is how you take your power back.’

Zo, daar ben ik weer. Compleet uitgerust van een heerlijke vakantie. Samen met Jordy ben ik een 5 dagen naar het vakantiepark van Beekse Bergen geweest.

De zaterdag voordat we vertrekken naar de Beekse Bergen hebben we mijn nieuwe racemonster opgehaald. Ja, je leest het goed, ik heb eindelijk een eigen autootje!

Op maandag is het dan zover, we vertrekken naar de Beekse Bergen. Jordy en ik rijden ieder een helft. Daar aangekomen blijken we een huisje te hebben aan het meer, het is prachtig. Hier kunnen we wel een weekje vertoeven en vooral met de goede weersverwachting!

Op dinsdag gaan we naar het Safaripark en beginnen we met de auto safari, ik heb de eerste helft zelfs gereden! Eenmaal bij de giraffen, begint er een mijn auto te likken en gaat recht voor mijn auto staan, hier blijft hij zeker een kwartier stil staan. Na de autosafari lopen we nog een rondje door het park en genieten van alle dieren. In de avond gaan gourmetten, eenmaal alles klaargezet buiten en de eerste stukjes op de bakplaat gelegd, krijgen we ineens een vliegende mieren invasie van zeker 1000 mieren. We zijn dus maar snel naar binnen gevlucht.

Woensdag gaan we Speelland, dit ligt naast het vakantiepark en heeft een strand en een fijn meer om in te zwemmen of om te waterfietsen. We zoeken een mooi, rustig plekje uit en gaan vandaag eens even in de zon relaxen en bakken. Bij terugkomst gaan we ons snel klaarmaken, we gaan een lekker hapje uiteten in Hilvarenbeek.

Donderdag hebben we gereserveerd voor Walibi World. Mijn eerste pretpark sinds mijn operatie en wat heb ik er zin in, al ben ik wel vreselijk zenuwachtig! Bij binnenkomst gaan we meteen naar de achtbaan waarin je wordt afgeschoten en die meerdere malen over kop gaat. Poh, wat valt het tegen, wat is dit afschuwelijk! Maar ik geef niet en ik laat mezelf niet kennen dus we gaan naar de volgende achtbaan, maar ook hierna voel ik mij afschuwelijk. Hierna zoeken we even de rust op en gaan we naar de waterbaan, na een kwartier in de rij, in de snikhete zon, kregen we de mededeling dat er storing was, het zit ons ook niet mee. We besluiten even een hapje te gaan eten. Na het eten volgt een andere waterattractie, want wat is het heet! Na een aantal rustige attracties besluiten we in de Goliath te gaan, de hoogste achtbaan van de Benelux. Vol goede moed stap ik in, maar ook hier kom ik vol angsten uit. De tranen staan mij nader dan het lachen, ik voel me vreselijk rot. Wanneer we bij een andere attractie staan te wachten, barst ik in tranen uit, het wordt me allemaal teveel. Dit is een heftige confrontatie met de “nieuwe” ik. Van thrillseeker naar angsthaas. We zoeken dus maar even de rustige attracties op en Jordy gaat in zijn uppie in de heftige achtbaan. Eenmaal terug in de auto stort ik in, eindelijk kan ik even al mijn emoties laten gaan, wat was dit een heftige dag! Maar toch ben ik onwijs trots op mezelf, ik heb het toch maar even gedaan.

Vrijdag sta ik weer op vol goede moed, maar helaas moeten we vandaag het huisje uit. We pakken alles vlug in en gaan om 10.00 uur het huisje uit. We besluiten om in de volle zon nog even snel een potje te midgetgolfen, natuurlijk verlies ik weer. Hierna nemen we afscheid van de Beekse Bergen en vertrekken we naar Zooparc Overloon. Hier genieten we nog een dagje van onze vakantie en de leuke dieren om ons heen!

Eenmaal thuis ben ik mentaal helemaal uitgerust, alle druk is van mijn schouders gevallen, wat heb ik deze vakantie nodig gehad!

Deze week heb ik mijn oude werkzaamheden bij de ledenorganisatie weer opgepakt en werk ik elke woensdag en vrijdag van 9.00 tot 15.00. Wel slaap ik veel overdag, ik merk dat vorige week fysiek een beetje veel is geweest, maar het was het helemaal waard.

Woensdag krijg ik dan eindelijk verlossend nieuws, waar ik helaas nog niks over mag zeggen. Maar eindelijk is het afgelopen met alle stress, ik kan beginnen aan mijn nieuwe toekomst. Ik hoop dat ik het goede nieuws snel met jullie mag delen!

‘Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, I am ready!’

Advertentie

Eén opmerking over 'I’m back!'

  1. Hoi Anne! Een heerlijke zonnige week gehad begrijp ik, wat fijn! En van thrillseeker naar angsthaas? Echt niet hoor! Jij hebt je portie ” Thrill ” wel gehad zou ik zeggen. Het is gewoon op♥️ Komen weer andere uitdagingen voor in de plaats!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: