27. Hello positivity!

‘When you can’t find the sunshine, be the sunshine.’

Ondanks de negativiteit rondom het coronavirus heb ik geleerd weer vooruit te kijken en te gaan genieten van wat ik heb en sindsdien komen er zoveel positieve dingen op mijn pad.

Pasen

Pasen in 2019 was verschrikkelijk, ik kon niet praten of even wat lekkers eten. Nu heb ik genoten van een uitgebreide lunch en hebben we spelletjes gedaan met het gezin. Ik heb er echt weer van genoten!

Urgentie

IK HEB URGENTIE ! Dit betekend dat ik een bepaalde voorrang heb op de appartementen van Antares, wel de appartementen die aan mijn profiel voldoen zoals een lift en in Blerick. Ik hoop dus dat ik snel mijn eigen stekkie heb.

Werk

Gisteren werd ik opgebeld door mijn loopbaancoach. Ze hebben tijdelijk ‘corona werk’ gevonden. Het is op dezelfde locatie als eerst, dus ik hoef maar 2 minuten te fietsen. Ik begin weer met 3x 4 uur en hoop dit snel op te gaan bouwen. Wat het precies inhoudt, kom ik dinsdag pas achter maar het is iets met speciale corona pakken inpakken en computer werkzaamheden.

Conditie

Mijn conditie is sinds deze corona tijd zoveel verbeterd. Samen met een vriendin wandel ik bijna dagelijks ongeveer 5 km en ik merk dat dit geen invloed heeft op mijn belastbaarheid. Ik ben minder snel moe, minder snel buiten adem en ik vind het heerlijk om even mijn kop leeg te maken. Ik kan inmiddels zelfs al na de stad fietsen. Het is dan ook een groot voordeel dat het zo rustig op de weg is. En de kilo’s vliegen er op deze manier af. Ik ben nu 3 weken bezig met een aangepast voedingsschema en meer bewegen en ben al 3,2 kg kwijt. Ik ben er nog lang niet, maar het is een begin!

Cosmopolitan

Deze maand is de Cosmopolitan uitgekomen, met een interview met mij erin. Ik ben mega trots op mijn verhaal te delen met anderen en hoop dat mensen hier kracht uit kunnen halen.

Via deze link kun je hem nu online bestellen zonder verzendkosten:
https://www.cosmopolitan.com/nl/lifestyle/a32061710/cosmopolitan-bestellen-nieuw-nummer-lucy-hale/?fbclid=IwAR3_Ys3Zxy_9O6aKQvQzcZTN24YAillu0T2JRyvyluEYPZthOCISaXlm1OI

Minder leuk nieuws

De vakantie waar ik mij zo op heb verheugd, hebben we helaas moeten annuleren. Volgend jaar weer een nieuwe kans. Nu maar hopen dat we snel weer weekendjes weg kunnen.

Verder geniet ik van het weertje en zit ik vaak lekker in de zon. Ik doe vaak de boodschappen want pap en mam werken beide nog hard en ja, ik heb nog niet veel beters te doen haha.

Stay safe allemaal, er komen betere tijden aan.

‘If you are positive, you’ll see opportunities instead of obstacles.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: