26. Eindelijk wat positiefs!

“You will receive what you are believing for.”

Eindelijk wat positiefs in deze tijd.

Zojuist heeft de dokter van het Radboud mij gebeld met de uitslag van de scan een maand terug en goed nieuws! Er zijn geen nieuwe aneurysma’s gevonden, de bloedvaten hebben zich goed aangepast aan de stent en ik hoef pas over 5 jaar weer op controle.

Ik kan deze tijd nu afsluiten en mij focussen op de dingen die komen gaan.

Een paar weken terug was ik negatief over deze tijd maar ik heb mezelf herpakt en ben nu druk bezig.

Ik bleek een passie en ‘talent’ te hebben voor het maken van kleine gedichtjes. Samen met 2 vriendinnen ben ik een Facebookpagina begonnen om deze te delen. Hierboven in het menu staat een link naar ‘Het hersenmonstertje’ en naar een pagina gedichtjes waar ik elke week enkele nieuwe gedichtjes in zal zetten.

Verder ben ik druk bezig met het overtypen van alle dagboekjes die er zijn geschreven vorig jaar. Zodat ik deze gebundeld en duidelijk heb voor mezelf. Ik wil namelijk beginnen om een boek te schrijven met de gebeurtenissen van afgelopen jaar.

Ik loop bijna elke dag gemiddeld 5 km en ik sport 3x per week in de achtertuin, ofja sporten het is vooral revalideren. Ik merk dat ik conditioneel flink vooruit ga en ook mijn stem wordt hierdoor steeds een beetje beter.

Ook ben ik hard bezig met afvallen en wil ik mijn kilo’s van vorig jaar er snel af hebben.

Hopelijk heb ik snel weer goed nieuws.

Ik ga vooral door met bloggen want hier vind ik mijn rust en passie in. En ik vind het geweldig dat het nog steeds wordt gelezen!

“A grateful heart is a magnet for miracles.”

Advertentie

Eén opmerking over '26. Eindelijk wat positiefs!'

  1. Wat geweldig nieuws Anne, het zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar met jou doorzettingsvermogen en support van pap, mam, Loes en je vriend kom je een heel eind.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: