23. Vroom vroom!

Op maandag 3 februari werd ik wakker en zag ik dat ik een mailtje binnen had van het CBR, genaamd: besluit over uw rijgeschiktheid, hierin stond het volgende: Wij hebben uw gezondheidsverklaring beoordeeld. En een besluit genomen. Voor de inhoud van dit besluit kunt u naar Mijn CBR. Ik heb mij dus razendsnel ingelogd op Mijn CBR en ja hoor, daar stond het goede nieuws: U bent rijgeschikt. Ik ben onmiddellijk uit bed gesprongen ben iedereen gaan appen en bellen.

Ondanks dat ik rijgeschikt ben, heb ik een lange tijd geleden al besloten, dat ik sowieso rijlessen ga nemen. Ik ben toch een tijd niet op de weg geweest. Het gevoel dat er de eerste keren toch iemand naast me zit die kan ingrijpen wanneer het misgaat, is een hele geruststelling. Het zal dus ook nog een tijd duren voordat ik echt zelfstandig de weg op durf en kan. Ik heb meteen mijn rij instructeur geappt die ik 2 jaar terug ook heb gehad, hij kent mij en mijn rijgedrag. Hij reageerde erg enthousiast en zou me deze week bellen. En wat zal dat een rust geven, rijlessen zonder de druk van het CBR.

Vandaag kreeg ik een telefoontje van hem en volgende week maandag mag ik weer de weg op! En wat een zenuwen, nu al. Maar ik heb er zoveel zin in.Dus bij deze ga maandag niet de weg op, dit gevaar gaat tussen 10.15 en 11.15 de weg op.

Advertentie

Eén opmerking over '23. Vroom vroom!'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: