21. Hallo 2020!

“May 2020 be the year that you receive everything you’ve been patiently waiting for.”

Natuurlijk wens ik iedereen een mooi en bovenal gezond 2020!

2019 is geëindigd met het behalen van meerdere mijn doelen, namelijk de glijbaan. Met Kerst zijn we met het gezin en aanhang naar Centerparcs De Limburgse Peel geweest. De eerste dag ben ik meteen van de glijbaan afgeweest, buiten dat het erg lastig was met mijn balans en de snelheid, ging het neerkomen PERFECT. Zonder moeilijkheden kwam ik neer en vond ik het geweldig. De vrijdag na de Kerst ben ik samen met Jordy gaan zwemmen bij het Meerdal. Van te voren gaf ik al aan, ik durf niet in wild waterbaan buiten. Na een paar uur zwemmen heeft Jordy mij geholpen mijn obstakels te overwinnen en ben ik wel 7x in de wild waterbaan geweest. Naast het zwemmen was ook bowlen één van mijn doelen, mijn balans bewaren terwijl ik een gewicht gooi. En ik bleef staan, ik heb zelfs een strike gegooid!

Toen was het eindelijk 31 december. Eindelijk kon ik dit jaar afsluiten. En dat heb ik gedaan! Ik heb een geweldige avond gehad met vrienden met een lach en een traan. Maar ik weet zeker, 2020 wordt mijn jaar.

In 10 dagen heb ik al veel bereikt. Een loopbaancoach gaat over 2 weken testen met me doen en gaat dan passend werk zoeken. En dan hoop ik dat ik dit jaar mijn opleiding kan gaan vervolgen. Ik ben hard opzoek naar een eigen plekkie, ik ben toe aan zelfstandigheid.

Ik fiets vaker, zo goed als dat kan met dit weer. Ik heb namelijk een nieuwe fiets, met een lagere opstap, hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen in het verkeer. Ik ben de afgelopen weken al meerdere keren naar het dorp gefietst. Vandaag ben ik naar therapie gefietst en terug gefietst met de ergotherapeut. Zij heeft besloten dat het veilig genoeg is en het fietsplan officieel is afgesloten. Het is veilig!

Natuurlijk blijft mijn gezondheid wel nog onder controle en heb ik in maart weer een MRI scan. Hierop kunnen ze de beschadigde delen zien en controleren op nieuwe aneurysma’s. Hartstikke spannend dus.

Daarbij heb ik mijn einddatum gekregen van mijn revalidatie namelijk 31 januari. En wat een toeval, dan is het precies 1 jaar geleden dat het noodlot toesloeg! Ben toch wel trots, dat het mij binnen 1 jaar is gelukt. Natuurlijk ga ik nog door met fysiotherapie, want er zijn nog wel beperkingen omtrent mijn balans. Maar niet meer binnen Adelante.

Ook heb ik de stap genomen om een verwijzing te vragen voor een plastisch chirurg, om te kijken of zij mij kunnen helpen om het canule litteken te verminderen.

Ik heb besloten om niet te stoppen met bloggen, het lijkt mij leuk om jullie nog op de hoogte houden van ontwikkelingen en te vertellen over hoe ik hersenletsel ervaar.

Dankjewel voor het lezen!

“Set your goals high and don’t stop till you get there.”

Advertentie

6 gedachten over “21. Hallo 2020!

 1. Hoi Anne
  Ik vindt het fijn om te lezen, dat het ook goed gaat met jij,
  En hoe gaat het met mam en pap?
  Ook weer de rust gevonden?
  Jullie heel veel liefde, veel groetjes

  Maria Greijn

  Like

 2. Fantastisch mooi jaar. Dat al je wensen uit mogen komen, je hebt er kei hard voor gewerkt..
  Grtjs aan pap en mam. Hoe gaat het met ze en met je zus??
  Je bent een topper. En komt er wel

  Like

 3. Geweldig om te lezen hoe goed het met je gaat!
  laat 2020 jou jaar worden, waarin je dromen uit
  mogen komen en je volop mag genieten van je
  gezondheid en lieve familie/vrienden!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: