20. Mijlpaal

“Dare to dream and never stop.”

Na een lange tijd, waarin ik hard train, leuke dingen doe en leef, laat ik maar weer eens wat horen.

Eindelijk is mijn droom waar gekomen en heb ik een enorme tattoo op mijn bovenarm. De leeuw staat voor kracht en doorzettingsvermogen en de rozen voor mijn zus en mijn ouders. In april staan er alweer nieuwe afspraken om dit te laten uitbreiden. Samen met de vriendinnen heb ik nog een tattoo laten zetten, wat voor mij betekend vriendschap en dankbaarheid.

Al weken ben ik met de fysiotherapie en ergotherapie hard aan het oefenen om te fietsen. Afgelopen zondag heb ik samen met Jordy een rondje door de wijk gefietst. Gisteren ben ik met de ergotherapie naar huis gefietst en terug. Zij gaf mij toestemming om dit alleen te doen. Vanmorgen werd ik wakker met het idee, ik fiets vandaag na therapie. Ik heb nog veel getwijfeld, maar het moet een keer gebeuren. Zojuist ben ik thuis gekomen en ben ik alleen, op en neer na therapie gefietst. Ben toch wel een beetje trots hoor.

De laatste tijd krijg ik vaak de vraag, hoe zit het met school en werk? Nou er worden veel gesprekken gevoerd en er wordt gekeken naar de mogelijkheden. Er is helaas nog geen duidelijkheid. Mocht ik meer weten, deel ik dit graag.

Een dag waar ik al die tijd naar toe heb geleefd is, de Elfde van de Elfde. En wauw wat een dag. Ik heb genoten van de sfeer, de lieve woorden van iedereen, de muziek en alle mensen om mij heen. Vol verbazing van iedereen liep ik gemakkelijk door de menigte heen en kwam mijn stem boven de muziek uit. Samen met de vriendinnen gingen we als bejaarde met een rollator, zodat ik zo nodig kon zitten. Maar door alle adrenaline heb ik zomaar 2 uur achter elkaar kunnen staan. Ik heb meer dan genoten en dit was de dag waar ik zo hard voor vocht!

“Make it happen, shock everyone.”

Advertentie

4 gedachten over “20. Mijlpaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: