Dankbaar

Daar ben ik weer.

100.000 lezers! Dat had ik nooit gedacht toen ik hiermee begon. Dankjewel!

Wat moet ik jullie nog vertellen? Het gaat zo ontzettend goed. Ik heb dan ook besloten dat ik aan het einde van het jaar volledig ophoudt met bloggen. Zo interessant is mijn leven niet meer haha.

Het fietsen en zwemmen gaat enorm goed. Er zit veel vooruitgang in en ik merk dat mijn revalidatie nog lang niet stilstaat. Ook qua evenwicht blijf ik vooruitgaan en loop ik inmiddels stukken beter.

Over school en werk kan ik jullie helaas nog niks vertellen, er volgen nog allerlei gesprekjes met veel instanties.

Samen met Jordy heb ik voor juni een vakantie naar Turkije geboekt voor 2 weken. Even helemaal niks na deze heftige periode.

Langzaam komen mijn omgeving en ik tot rust en pakken we ons leven weer op. Ik ben soms alleen thuis, ga na feestjes, ga winkelen en begin weer de oude te worden. Ook het praten gaat stukken beter, ik ben beter verstaanbaar en kan langere zinnen maken. Dit komt onder andere door mijn conditie, ik loop meer en ben aan het sporten. Dit heeft een goede invloed op het spreken.

Ook het revalideren gaat top. Per week heb ik nog 3x per week therapie, 2x fysiotherapie, 1x logopedie, 2x ergotherapie en zwemmen. Dit zal nog doorgaan tot het einde van dit jaar, hierna krijg ik vooral nog fysiotherapie tot ongeveer maart.

Over 3 maanden is het al en jaar geleden en ik kan niet beseffen wat een jaar dit is geweest. Naast alle pijn en moeilijke momenten, ben ik dankbaar. Ik ben minder moe, heb geen hoofdpijn meer, duizeligheid of andere pijntjes. Ook heb ik leren genieten van alles en van iedereen, helaas ben ik wel vrienden verloren, maar ook daar ben ik dankbaar voor.

Advertentie

2 gedachten over “Dankbaar

  1. Hoi Lieve Anne, wat een mooi bericht. Jij bent echt een vechter! Volgens mij heb je dingen ontdekt van jezelf waarvan je niet wist dat je ze had! Gelukkig word ik door Loes en Fleur op de hoogte gehouden, als je straks gaat stoppen met bloggen. Heel veel liefsxxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: