18. Effe niks!

“Do small things with great joy.”

Vandaag zit mijn vakantie er alweer op en ben ik alweer bijna twee weken thuis. Ik heb even kunnen afschakelen van de medische molen en op en top kunnen genieten.

4-8-2019
Op zondag ben ik samen met mijn schoonfamilie naar Pathé geweest om The Lion King in 4D te zien. Wat is dat een vette ervaring! De stoelen schudden,water valt uit de lucht en stoom blaast in je gezicht.

5-8-2019
Op maandag zijn we gaan bbq’en in Hoensbroek. Wat een vreemd gevoel om terug te zijn,maar wat heb ik het gemist. We nemen afscheid van de therapeuten, revalidanten en van Yves. Yves heeft mij in de gehele revalidatieperiode er mij doorheen gesleept met zijn woorden, een echte ervaringsdeskundige.

6-8-2019
Dinsdag was het zover, lekker een paar dagen met Jordy naar Arnhem, even quality time. Bij aankomst blijkt het een geweldig mooie kamer met balkon. We pakken de koffers uit en maken ons klaar om een hapje te gaan eten bij het hotel zelf. Na het eten drinken we wat drankjes in de bar en kijken de wedstrijd van Ajax.

7-8-2019
Op woensdag ontbijten we in het hotel en gaan we naar het centrum,winkelen. Ik ga zonder hulpmiddelen en wat gaat dit goed, al is het wel heel vermoeiend, We gaan winkel in,winkel uit en gaan uiteindelijk lekker een terrasje pakken. Jordy is mijn pakezel,want als ik met tassen loop, raak ik sneller uit balans. Na het winkelen,rusten we even uit in het hotel en vertrekken hierna na een escape room, voor Jordy is dit de eerste keer. En wat is het moeilijk, uiteindelijk met nog maar 36 seconden over, weten we de deur te openen, wat was het leuk! Na de escape room gaan we een hapje eten bij een Italiaans restaurant waar we allebei een heerlijke pizza hebben gehad. Uitgeteld maar voldaan komen we weer terug bij het hotel.

8-8-2019
Vandaag moeten we optijd opstaan, we gaan naar Burger’s Zoo. Opnieuw ontbijten we in het hotel,pakken alles in en stappen in de auto. Het is ontzettend druk en we hebben geluk met het weer, het zonnetje schijnt heerlijk. Vandaag ben ik wel met de rolstoel, het is teveel om te lopen. Door het lekkere weer, zijn alle dieren buiten en dus goed te zien. We genieten maar wat merk ik opeens goed hoe weinig rekening er wordt gehouden met rolstoelen,mensen gaan voor je staan of je krijgt tassen in je gezicht. In de avond gaan we samen met pap en mam naar Gossimijne om deze heerlijke dagen af te sluiten.

9-8-2019
Vandaag ga ik met mam en twee kennissen naar de middag van het sentiment op de Zomerparkfeesten. Ik geniet van de muziek en van de stralende ouderen om mij heen. In de avond blijkt het dan toch droog te blijven en pap brengt mij en mijn zus snel naar het park om Davina Michelle te zien, helaas is het al zo druk dat ik niet kan zitten en zien tegelijk, maar ik geniet van de muziek en wat een stem heeft die meid.

10-8-2019
Vandaag ga ik even naar de stad en verder doe ik helemaal niets, na de drukke dagen ben ik daar ook even aan toe.

11-8-2019
Vandaag is het zover Lex Uiting op de Zomerparkfeesten, hier heb ik dagen na uitgekeken. Samen met Jordy vertrek ik naar het park, waar we hebben afgesproken met alle vrienden. We zoeken een fijn plekje en ik kom allerlei bekenden tegen. Langzaam loopt het park vol en begint de show. Ik glunder van oor tot oor, ik heb al lang niet meer zo genoten. Ik zing zelfs mee,weg met die schaamte. Na Lex is het weer tijd om te gaan, het is voor mij te druk om hier te kunnen rond lopen. Maar wat heb ik genoten.

“Enjoying is the greatest art.

Advertentie

3 gedachten over “18. Effe niks!

  1. goh Anne, ik heb jullie blogs gelezen en mijn einige woord is RESPECT!
    ga zo door Anne, je kunt het!
    heel veel lieve groetjes van Marian Berben-Baur. oud collega van jouw mam op de kinderafdeling

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: