17. Terug van weg geweest

“Fall in love with healing yourself.”

Daar ben ik weer en wat is er veel gebeurd in de tussentijd.

Allereerst, hoe ver ben ik? Nou inmiddels loop ik. Ik loop weer met mijn ouders naar de supermarkt en de rolstoel gebruik ik nu als troepstoel. Ik loop naar de therapieën en krijg steeds meer conditie. Natuurlijk kan ik nog niet kilometers maken en mis ik mijn balans maar ach, ook dat komt wel een keer.

Inmiddels ben ik aan het fietsen en wat vind ik dat eng. Het gaat super maar in het verkeer kan ik nog moeilijk omgaan met de prikkels.

In de tussentijd ben ik nog naar Stereo Sunday gegaan, want volledig in het water liep maar wat een service. Ik werd opgehaald met een plu, naar een golfkarretje gebracht en mocht backstage wachten tot het beter weer was. Hier ontmoette ik nog Famke Louise. In de tent kwam Kraantje Pappie en wat was het geweldig en wat heb ik hiervan genoten. Ook ben ik naar Roze Zaterdag in Venlo geweest waar ik Maan, Jonna Fraser en Romy Monteiro heb gezien. Wat ben ik blij dat ik dit weer allemaal kan meemaken.

Helaas heb ik wel afscheid genomen van mijn penthouse en ben ik moeten verhuizen naar een afgelegen 1persoonskamer op de afdeling. Maar voor die laatste weken is het goed vol te houden.

Ik krijg hier steeds mijn eigen vrienden en doordat ik hier zolang ben,ben ik een bekend gezicht. Mensen hebben gezien waar ik vandaan kom en noemen mij hun grote voorbeeld. Zo zie ik mijzelf totaal niet maar wat doet het goed om dit te horen.

Inmiddels red ik mij thuis heel goed, ik loop zelfstandig door het huis en loop zelfstandig de trap op en af. Het enige is nog vervoer, daarom ben ik nu aan het nadenken over een OV, waardoor ik zelfstandig op pad kan.

Het is nu tijd om na te denken over het afscheid en de bedankjes. Samen met de ergotherapeut heb ik voor alle therapeuten een picknick gepland. Volgende week dinsdag gaan we samen met de bus naar de supermarkt. Hierna kruipen we de keuken in allerlei lekkers te maken.

Voor de mensen die zich afvragen wat het nu is met de brugwoning, aanstaande vrijdag ga ik er samen met mijn vriend 4 dagen doorbrengen. Ook tussen ons gaat het nog veel beter en maken veel tijd voor elkaar. We gaan weer samen uiteten,bioscoop,plannen weekendjes weg en hebben zelfs een eigen spaarrekening geopend.

Ik ben van plan meer te gaan bloggen,vooral als ik weer thuis ben (nog maar anderhalve week!).

The best thing I ever did is to believe in myself.”

Advertentie

2 gedachten over “17. Terug van weg geweest

  1. Wauw Anne, ik vroeg me de laatste tijd vaak af hoe het met je zou gaan. Wat een goed nieuws allemaal! En dat mensen jou als voorbeeld zien snap ik heel goed! Ga zo door lieve Anne!

    Like

  2. Anne wat fijn dat het zo goed gaat maar daar heb je ook zelf keihard aan gewerkt .Ik zie je vast nog een keer bij de jumbo want dat schijnt ondertussen onze ontmoetingsplaats te zijn .1x voor en 1x na je “ nachtmerrie “ Het ga je zeker lukken straks samen met de Brabander.Ik wens je alle goeds voor de toekomst en voor nu groetjes van jullie vroegere bijna buurtjes .Toos Sachs.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: